A Balladeer (22 juni)

Afgelopen zondag 22 juni waren ruim 30 personen weer naar onze huiskamer getrokken om ditmaal naar A Balladder te komen luisteren.

Marinus de Goederen (Alphen aan den Rijn, 1974) vormde jarenlang de band a balladeer. De groep bracht één EP uit (Rumor Had It, 2004) en twee albums (Panama, 2006 en Where Are You, Bambi Woods? 2008). a balladeer was de support-act van onder meer Live, Saybia, Maria Mena en Gabriel Rios. De band ontving in 2007 een Zilveren Harp en werd in 2008 genomineerd voor een Edison in de categorie Beste Album. In 2010 verscheen de eerste soloplaat van De Goederen Sorry, kid, gevold door I Can’t Keep Track Of Each Fallen Robin in 2012. Hij werkt op dit moment aan zijn derde soloalbum.

Mooie nummers wisselden af met leuke anekdotes van Marinus. Van zijn "Hilversum drie" nummer They`ve shut down Marks & Spencer tot de Top 2000 klassieker "Swim with Sam", allemaal juweeltjes. Er waren een aantal bezoekers die Marinus vanaf het begin van zijn carriere volgden en zij hadden wederom kippenvel van het optreden gekregen. Een mooi compliment voor Marinus en een beetje voor ons.