Agenda

Verplaatst

Zon 8 september 2024 15:00

Ed Struijlaart

Ed Struijlaart, bekend van o.a. de platina hit Make It On Your Own, speelt op zaterdag 29 juni een akoestische solo show in onze huiskamer. Verwacht een avond met de beste eigen liedjes van Struijlaart, gecombineerd met de beste covers uit zijn Gitaarmannen theatervoorstellingen. Een avond die je niet wil missen! 

Tickets €19,50

Zon 3 november 2024 15:00

Stephanie Struijk

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhalen in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam 'stevie ann', ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. Haar nieuwe album heet 'dezelfde zon' en is haar derde Nederlandstalige studioalbum.

Tickets €19,50

Zon 8 december 2024 15:00

Jij blijft bij mij. Het werk van Maarten van Roozendaal

Maarten van Roozendaal was één van de beste kleinkunstenaars van de afgelopen decennia. Zijn podiumgemak, ontzaglijke stemgeluid, grote muzikaliteit en vernuftige teksten maakten diepe indruk op publiek en pers. Met liederen als Red mij niet, Kerstmis in April, Trouw zijn en Mooi stal hij hun harten.

Zanger Niels van der Gulik en instrumentalist Richard Heijerman spelen een greep uit zijn werk en staan weer even stil bij Maarten: bij zijn liederen, teksten en verhalen.