Over ons

Wij zijn dassenakkerLIVE. We hebben een passie voor muziek en het organiseren van unieke evenementen. Ons doel is om een intieme en gezellige sfeer te creëren waar muzikanten en muziekliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en genieten van live muziek in een huiskamer setting. We zijn gevestigd in Houten op de Dassenakker, vandaar onze naam.

DassenakkerLIVE is ontstaan uit onze liefde voor muziek en gezelligheid. Regelmatig bezochten we huiskamerconcerten, waarbij we genoten van de intieme sfeer en de bijzondere optredens. Al snel ontstond het idee om deze concerten zelf te gaan organiseren en zo ontstond 12 jaar geleden dassenakkerLIVE. 

Na een onderbreking van 2,5 jaar wordt de huiskamer weer ingericht als podium om prachtige en zeer bijzondere optredens opnieuw te verwelkomen. 

Als ik denk aan muziek, denk ik aan grote concertzalen, drukke festivals en uitverkochte stadions. Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om deze muziekbeleving te transformeren naar iets intiems en persoonlijks? Dat is precies wat dassenakkerLIVE doet.